Sisustus, lifestyle ja vintage Porissa

Sisustusputiikki Rouhee on tunnelmallinen ja rouhean romanttinen sisustus-, lifestyle- ja lahjatavarakauppa Porissa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Porista. Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen valikoimaamme ja tekemään löytöjä! Palvelemme sinua mielellämme.

Tervetuloa tutustumaan!

Hoitotuotteet 

Meiltä löydät laadukkaita ja kehoasi hemmottelevia hoitotuotteita, kuten jalkakylpyjä. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisista ja puhtaista raaka-aineista. Ne hoitavat ihoasi ja tuoksuvat ihanalle. 


Valikoimamme Marseille-sarjan tuotteet ovat aitoja ja luonnonmukaisesti valmistettuja. Marseille-saippua vaahtoaa ihanasti ja on sekä hajusteeton että väri- ja säilöntäaineeton. Tästä syystä se sopii erinomaisesti herkkien ja arkojen tekstiilien, kuten vesipesua kestävän villan, silkin ja nahan puhdistukseen. Se poistaa myös tahrat tekstiileistä hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.


Edustamme myös Saippuaverstas Solinan tuotteita. Tämä vuonna 2010 perustettu tamperelainen yritys valmistaa käsityönä tuoksusaippuoita, kylpysuoloja sekä kylpyvaahtotuotteita. Solinan tuotteet ovat ihanan värikkäitä ja tuoksuvia. Ne sopivat mitä parhaiten rentouttavan suomalaisen saunan ja kylvyn yhteydessä käytettäväksi. Solinan kauniit saippuat ovat myös mainio lahjaidea kenelle tahansa.

Lahjatavarat, kortit ja kynttilät 

Tule tutustumaan laadukkaaseen ja laajaan lahjatavaravalikoimaamme! Etsitpä sitten lahjaa syntymäpäiville, tupaantuliaisiin, valmistujaisiin tai vaikkapa mökille vietäväksi, meiltä löydät sinulle ja kukkarollesi sopivan ratkaisun. 


Klintan tuoksu- ja hierontakynttilät tuovat arkeesi ripauksen luksusta ja hemmottelua. Voit hieroa vartaloosi kynttilän ihoa pehmentävää runsaasti E-vitamiinia sisältävää öljyä ja samalla kotiisi leviää ihana tuoksu.


Kaupastamme löydät myös kauniita kortteja joka lähtöön sekä erivärisiä ja -mallisia kynttilöitä luomaan tunnelmaa kotiin. Kerro meille, minkälaista tuotetta etsit, niin autamme mielellämme valinnassa!


Meiltä löytyy myös Paskakaupan tuotteita. Sarjasta löytyy kahvikuppeja ja termosmukeja, postikortteja, julisteita, ilmapalloja sekä monia muita räväköin tekstityksin varusteltuja tuotteita.

Makuusi sopivia, erikokoisia lifestyle-tuotteita Porissa!

Tervetuloa!

Sisustusputiikki Rouhee | Pori

Sisustusputiikki Rouheesta löydät niin klassista, boheemia ja industrial-tyylistä kuin rustiikkisen romanttistakin sisustusta. Valikoimaamme kuuluu niin vintage-huonekaluja kuin pienempiä sisustus- ja lahjatavaratuotteitakin. Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä!

 041 317 3273

 sisustus.rouhee@gmail.com

Itäkeskuksenkaari 6

    28130 Pori