Sisustusputiikki Rouhee Porissa tuo uutta ilmettä sisustukseen 

Putiikkimme tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia sisustus- ja lifestyle-tuotteita sekä lahjatavaroita jokaiseen makuun. Löydät meidät Porista, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Porista. Tervetuloa tekemään löytöjä! 

Tutustu putiikkiimme!

Valaisimet, lyhdyt, kynttilänjalat 

Valaisimet, lyhdyt ja kynttilät luovat kotiisi harmonisen tunnelman. Taitavasti sijoiteltuina saat niiden avulla myös kasvatettua tilan tuntua huoneissasi. 


Meiltä löydät värikkäitä lyhtyjä, kauniita kynttilänjalkoja ja monia muita persoonallisia valonlähteitä. Valikoimaamme kuuluu myös mitä erilaisimpia kynttilöitä, joille löytyy mallista riippumatta sopiva kynttilänjalka valikoimastamme.


Tuotteemme ovat kestävästi valmistettuja ja putiikistamme löytyy sopivaa somistetta kodin kaikkiin huoneisiin. Huolellisella käytöllä tuotteemme ovat pitkäikäisiä. Valitsemme mielellämme valikoimaamme aidoista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja korkealaatuisia tuotteita.

Sisustustekstiilit 

Meiltä löydät myös kauniita sisustustekstiilejä rouheasta pellavasta ylelliseen samettiin.

Niillä saat halutessasi muunneltua helposti kotisi värimaailmaa ja terävöitettyä huoneiden yleisilmettä. Autamme sinua mielellämme löytämään kotiisi parhaiten sopivat tuotteet.

Sisustusesineet 

Pienillä sisustusesineillä saat tehtyä kodistasi kotoisan. Meiltä löytyvät monenlaiset kellot, peilit, korit, puulaatikot ja koristeet kaikkiin kotisi huoneisiin, olipa suosimasi tyylilaji mikä tahansa. Sopivan sävyisillä sisustusesineillä saat myös jatkettua kotisi yleistä värimaailmaa ja luotua yhtenäisen kokonaisuuden. 

Sisustusputiikkimme palvelee sinua Porissa 

Sisustusputiikki Rouhee on tunnelmallinen ja rouhean romanttinen sisustus-, lifestyle- ja lahjatavarakauppa Porissa. Löydät putiikistamme niin klassista, boheemia ja industrial-tyylistä kuin rustiikkisen romanttistakin sisustusta. Tarjoamme jokaiseen kotiin ja sisustukseen ihania yksityiskohtia.

 

Putiikin valikoimassa on myös vaihtelevasti ajan patinoimia, uniikkeja sekä itse tuunattuja aarteita. Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme, palvelemme sinua mielellämme!

Lue lisää

Kaikki tuotteet kotisi rouhean romanttiseen sisustukseen!

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Sisustusputiikki Rouhee | Pori

Sisustusputiikki Rouheesta löydät niin klassista, boheemia ja industrial-tyylistä kuin rustiikkisen romanttistakin sisustusta. Valikoimaamme kuuluu niin vintage-huonekaluja kuin pienempiä sisustus- ja lahjatavaratuotteitakin. Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä!

 041 317 3273

 sisustus.rouhee@gmail.com

Itäkeskuksenkaari 6

    28130 Pori