Löydä ainutlaatuisia vintage-huonekaluja Porista

Sisustusputiikki Rouhee on tunnelmallinen ja rouhean romanttinen sisustus-, lifestyle-ja lahjatavarakauppa Porissa, Prisma Mikkolan kauppakäytävällä. Valikoimaamme kuuluu myös ainutlaatuisia vintage-huonekaluja. Tervetuloa tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan!
Huonekalut Read more

Huonekalut

Uniikeilla vintage-huonekaluilla saat kodistasi ainutlaatuisen kauniin ja tyylikkään. Vintage-tyylistä onkin tullut monen sisustajan kestosuosikki. Niillä saat jokaiseen huoneeseen omaleimaisuutta ja menneen ajan tunnelmaa.

Jotta kotisi sisustus olisi myös arkea helpottava ja käytännönläheinen, tarvitset sinne tietysti sopivia pöytiä, tuoleja, hyllyjä, lipastoja sekä kaappeja. Valikoimastamme löytyy paljon eri materiaaleja ja malleja, joista on varaa valita sopivat. Sisustus voidaan rakentaa esimerkiksi yhden näyttävän keskipistehuonekalun ympärille tai lähteä hakemaan tasapainoista toteutusta.

Meiltä löydät eri mallisiin tiloihin sopivia kalusteita. Ehdotamme myös mielellämme erilaisia vaihtoehtoja, jos kerrot meille, minkälaista kalustetta etsit ja tarvitset. Asiakastyytyväisyys on meille aina tärkeää, joten palvelemme sinua mielellämme parhaalla mahdollisella tavalla!

Pientuotteet Read more

Pientuotteet

Meiltä löydät itsellesi tai lahjaksi ihania pientuotteita, kuten koreja, laatikoita sekä paljon muuta. Panostamme valikoimassamme aina laadukkaisiin tuotteisiin, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja kestävät aikaa. Suosimme luonnonmukaisesti valmistettuja ja pitkäikäisiä tuotteita.

Valikoimistamme löytyy paljon myös paikallisia, käsintehtyjä tuotteita, kuten putkenosista tehtyjä kynttilänjalkoja. Monet näistä uniikeista tuotteista on tehty lisäksi kokonaan kierrätysmateriaaleista, esimerkiksi kierrätyspuusta valmistetut hyllyt ja peilit.

Löydä tyylikkäät vintage-huonekalut Porista!

Tule ostoksille!

Sisustusputiikki Rouhee | Pori

Sisustusputiikki Rouheesta löydät niin klassista, boheemia ja industrial-tyylistä kuin rustiikkisen romanttistakin sisustusta. Valikoimaamme kuuluu niin vintage-huonekaluja kuin pienempiä sisustus- ja lahjatavaratuotteitakin. Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä!

 041 317 3273

 sisustus.rouhee@gmail.com

Itäkeskuksenkaari 6

    28130 Pori